Volledige verbouwing woning in Hoogeveen

Bijna ieder vertrek is bij deze verbouwing in Hoogeveen wel aangepakt door ons als bouwbedrijf Dirks. Van de bijkeuken tot het plaatsen van een dakkapel om meer ruimte te creëren in de badkamer.

Nadat de woning gereed was om te verbouwen zijn er nieuwe dakramen geplaatst op de bovenverdieping. Ook is er een dakkapel geplaatst in de badkamer om zo meer ruimte creëren in de badkamer. De badkamer is daaropvolgend van A tot Z verbouwd.

Wij helpen bij de gehele verbouwing

Wij als Bouwbedrijf Dirks uit Staphorst hebben ook alles gestukadoord in eigen beheer. Dus de vertrekken op de benedenverdieping tot de kamers boven. Heb je hier behoefte aan als klant? Informeren vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De kamer en keuken beneden in deze woning in Hoogeveen is nu hetzelfde vertrek. Hierdoor is er meer ruimte en rust in de woning aangebracht. Om dit te realiseren is er tijdens de verbouwing een muur verwijderd uit de woning.

Om een goede doorgang te creëren tussen de hal en de keuken/kamer zijn er dubbele binnendeuren geplaatst.

Op de beneden verdieping is tevens een nieuw toilet gerealiseerd. Dit inclusief het tegelwerk. Als afsluiter is er een garderobe gerealiseerd in de hal.

Bekijk hier beneden de verbouwde woning.

Project in beeld

Ook verbouwplannen?