Volledige verbouwing woning in Hoogeveen

Bijna ieder vertrek is bij deze verbouwing in Hoogeveen aangepakt door ons als bouwbedrijf Dirks. Van de bijkeuken tot het plaatsen van een dakkapel om meer ruimte te creëren in de badkamer.

Nadat de woning gereed was om te verbouwen zijn er nieuwe dakramen geplaatst op de bovenverdieping. Ook is er een dakkapel geplaatst in de badkamer om zo meer ruimte creëren in de badkamer. De badkamer is daaropvolgend van A tot Z verbouwd.

Wij helpen bij de gehele verbouwing

Wij als Bouwbedrijf Dirks uit Staphorst hebben ook alles gestukadoord in eigen beheer. Dus de vertrekken op de benedenverdieping tot de kamers boven. Heb je hier behoefte aan als klant? Informeren vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De kamer en keuken beneden in deze woning in Hoogeveen is nu hetzelfde vertrek. Hierdoor is er meer ruimte en rust in de woning aangebracht. Om dit te realiseren is er tijdens de verbouwing een muur verwijderd uit de woning.

Om een goede doorgang te creëren tussen de hal en de keuken/kamer zijn er dubbele binnendeuren geplaatst.

Op de beneden verdieping is tevens een nieuw toilet gerealiseerd. Dit inclusief het tegelwerk. Als afsluiter is er een garderobe gerealiseerd in de hal.

Bekijk hier beneden de verbouwde woning.


Review van klant verbouwing woning uit Hoogeveen

Op een nieuwjaarsborrel in de buurt, het visitekaartje van Dirks bouwbedrijf gekregen van een heel tevreden klant. “Als we Dirk er niet bij hadden gehad hadden we het nooit zo voor elkaar gekregen”. Onze nieuwsgierigheid was gewekt. Dus wij een afspraak gemaakt met Dirk en na een paar prettige gesprekken zijn wij uiteindelijk ook in zee gegaan met Dirks bouwbedrijf voor de totale verbouwing van ons huis.

Alles is in heel goed overleg gegaan. Dirk luistert, snapt precies wat de klant bedoeld en geeft goed advies. Zo fijn dat hij het allemaal regelt. Allereerst het slopen van muren, schoorsteen, badkamer enz. en
hierbij zorgen voor de nodige containers tot de wederopbouw van alles. Het prachtige betegelen en installeren van de badkamer en toilet, het leggen van onze mooie vloer, de dakkapel, nieuwe dakramen, het stukadoren van bijna het hele huis tot het regelen van de installateur. Je kan het niet bedenken of Dirk regelt het. Het is echt ontzorgen.

Professionele, allround vakmensen en harde werkers. Van badkamer tot wanden, vloeren enzovoort. Het totale pakket.

Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat en bedanken Dirk en zijn team voor de prettige samenwerking! Dirk en partners hebben ervoor gezorgd dat er weer een zeer tevreden klant bij is!


Project van begin tot eind in beeld


Ook verbouwplannen?