Aanbouw voor keuken en verbouw woning in Hoogeveen

In Hoogeveen heeft Bouwbedrijf Dirks een project voltooid: de aanbouw van een keuken en de verbouwing van een woning. Dit project heeft de woning nieuw leven ingeblazen en heeft gezorgd voor een moderne en functionele leefomgeving.

De aanbouw voor de keuken is zorgvuldig gerealiseerd. De nieuwe keuken biedt extra ruimte en is voorzien van moderne apparatuur en stijlvolle afwerking. Het resultaat is een keuken die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de bewoners, waar ze met plezier kunnen koken en samenkomen met familie en vrienden.

Naast de aanbouw van de keuken is ook de badkamer op de bovenverdieping van de woning volledig vernieuwd. Met hoogwaardige materialen en eigentijds design is er een badkamer gecreëerd die aan alle moderne eisen voldoet. De bewoners kunnen nu genieten van een luxe en stijlvolle badkamer ervaring.

Op de benedenverdieping is ook de WC vernieuwd, wat heeft bijgedragen aan de algehele vernieuwing van de woning. De nieuwe WC is niet alleen functioneel, maar ook eigentijds en smaakvol vormgegeven.

Gedurende de verbouwing heeft Bouwbedrijf Dirks ook stukadoorwerk uitgevoerd. Met vakmanschap en oog voor detail zijn de muren en plafonds glad en strak afgewerkt. Dit heeft gezorgd voor een verzorgde en moderne uitstraling van de gehele woning.

Bovendien is het installatiewerk van de woning volledig vernieuwd. Dit omvat onder andere de elektrische installatie, verwarmingssystemen en waterleidingen. Met aandacht voor energie-efficiëntie en veiligheid zijn deze essentiële aspecten van de woning geoptimaliseerd.

Project in beeld

Advies voor uw project?

Overkapping en balkonhek in Meppel

In de plaats Nijeveen werd een verbouwing uitgevoerd door ons die de charme van de bestaande woning wist te behouden, terwijl er tegelijkertijd een nieuw hoofdstuk aan werd toegevoegd.

In Meppel heeft Bouwbedrijf Dirks een prachtig project voltooid: de realisatie van een overkapping en balkonhekwerk bij een appartement. Dit project voegt niet alleen functionaliteit toe.

Het balkon/dak van het appartement is nu voorzien van een gloednieuwe overkapping van Douglas hout. De overkapping biedt beschutting tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor bewoners optimaal kunnen genieten van hun buitenruimte. Of het nu gaat om ontspannen, lezen of genieten van het uitzicht, de overkapping biedt een aangename en comfortabele buitenervaring.

Daarnaast is er een prachtig balkonhekwerk van Douglas hout geplaatst. Het hekwerk dient niet alleen als veiligheidsvoorziening, maar voegt ook een esthetisch element toe aan het balkon/dak.

Project in beeld

Advies voor uw project?

Nieuwbouw woning in Nieuwveense landen

In de plaats Nijeveen werd een verbouwing uitgevoerd door ons die de charme van de bestaande woning wist te behouden, terwijl er tegelijkertijd een nieuw hoofdstuk aan werd toegevoegd.

In het Nieuwveense Landen (omgeving rond Meppel) heeft Bouwbedrijf Dirks een uniek nieuwbouwproject gerealiseerd. Deze vrijstaande woning is ontworpen met het idee van een schuurwoning, waarbij landelijke charme en moderne functionaliteit samenkomen.

De buitenkant van de woning is voorzien van een bijzondere buitenkleding: Ayous Channelsiding. Dit duurzame en esthetisch aantrekkelijke houten bekledingsmateriaal voegt een warme en natuurlijke uitstraling toe aan de gevel. Het zorgt voor een harmonieus samenspel met de omgeving en geeft de woning een karakteristiek uiterlijk.

Een opvallend kenmerk van deze woning is de overkapping, ondersteund door prachtige eiken gebinten. Deze gebinten vormen niet alleen een stevige constructie, maar voegen ook een authentiek en sfeervol element toe aan het exterieur. De combinatie van eikenhout en het schuurwoningconcept creëert een tijdloze en landelijke uitstraling die perfect past bij de omgeving.

Voor de verdiepingsvloer is gekozen voor een breedplaatvloer, een moderne en efficiënte oplossing. Deze vloerconstructie biedt stabiliteit, draagvermogen en geluidsisolatie. Het zorgt voor een solide basis voor de bovenverdieping van de woning, waarbij de functionaliteit en het comfort gewaarborgd worden.

Het resultaat van dit nieuwbouwproject in Nieuwveense Landen is een prachtige vrijstaande woning die de perfecte balans vindt tussen landelijke charme en eigentijdse functionaliteit. Met de Ayous Channelsiding als buitenkleding, de eiken gebinten bij de overkapping en de breedplaatvloer als verdiepingsvloer, heeft Bouwbedrijf Dirks een unieke en hoogwaardige woning gecreëerd. De bewoners kunnen nu genieten van een comfortabele en stijlvolle leefomgeving die naadloos aansluit bij hun wensen en de prachtige omgeving van Nieuwveense Landen.

Project in beeld

Advies voor uw project?

Schoorsteen renovatie in Punthorst

In Punthorst stond een schoorsteen die toe was aan een grondige renovatie. Bouwbedrijf Dirks nam deze uitdaging aan en zorgde voor een volledige revitalisatie van deze essentiële architectonische en functionele structuur.

Het renovatieproject begon met het nazien van het loodwerk rondom de schuren bij de schoorsteen. Het nauwkeurig controleren en indien nodig vervangen van het loodwerk zorgt voor een waterdichte afdichting en voorkomt lekkages en vochtschade.

Daarna werd er zorgvuldig gewerkt aan het verwijderen van de oude voegen bij de schoorsteen. Vervolgens werden nieuwe voegen aangebracht om de schoorsteen weer stevig en duurzaam te maken.

Een nieuwe schoorsteendeksel, voorzien van een waterkerende laag, werd op de schoorsteen geplaatst. Dit essentiële onderdeel zorgt ervoor dat regenwater geen kans krijgt om in de schoorsteen door te dringen, waardoor de levensduur van de constructie wordt verlengd en vochtproblemen worden voorkomen.

Om de schoorsteen extra bescherming te bieden, werd er nog een impregnatiebehandeling uitgevoerd. Dit proces zorgt ervoor dat de schoorsteen waterafstotend wordt en beter bestand is tegen weersinvloeden. Hierdoor blijft de schoorsteen langer in optimale conditie en wordt de kans op beschadigingen en slijtage geminimaliseerd.

Het resultaat van deze schoorsteenrenovatie in Punthorst is een gerestaureerde en geoptimaliseerde schoorsteen die weer vele jaren dienst kan doen. Dankzij de aandacht voor detail, het vakmanschap en de hoogwaardige materialen kan Bouwbedrijf Dirks trots zijn op het resultaat.

Project in beeld

Advies voor uw project?

Nieuwe overkapping/schuur in Geesbrug

In de plaats Geesbrug is een project gerealiseerd dat niet alleen praktische voordelen biedt, maar ook een prachtige toevoeging vormt aan de omgeving. Bouwbedrijf Dirks kreeg de uitdaging om een overkapping/schuur te creëren die zowel functioneel als esthetisch aansprekend is.

De overkapping is opgebouwd volledig met eiken gebinten, die een robuuste en natuurlijke uitstraling geven. Deze tijdloze elementen zijn zorgvuldig gekozen en vormen de basis van de constructie, waardoor duurzaamheid en stevigheid gegarandeerd zijn.

Om een warme en karakteristieke sfeer te creëren, zijn de plafonddelen van de overkapping eveneens voorzien van eikenhout. Deze authentieke houten delen voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar zorgen ook voor een aangename akoestiek en een gevoel van natuurlijke schoonheid.

De overkapping is voorzien van prachtige overstekken in het hout, waardoor er een beschutte buitenruimte ontstaat die het hele jaar door kan worden gebruikt. Deze details geven de overkapping een uitnodigend en stijlvol uiterlijk.

Een afgewerkte betonvloer in een smaakvolle antraciet kleur is gelegd in de overkapping. Deze vloer biedt niet alleen een solide basis, maar creëert ook een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de rest van het ontwerp.

Om een naadloze verbinding met de buitenomgeving te creëren, is er een dubbeldeurkozijn met zijlichten gemonteerd in de overkapping. Dit geeft niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar maakt het ook gemakkelijk om vanuit de overkapping naar de omringende tuin te gaan en te kijken.

Voor de dakafwerking is gekozen voor kwalitatieve EPDM dakbedekking. Deze duurzame en waterdichte oplossing beschermt de overkapping tegen alle weersomstandigheden, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een strak en verzorgd dakoppervlak.

Het resultaat van dit project is een prachtige overkapping/schuur die perfect past in de omgeving van Geesbrug. Met de eiken gebinten, het eiken plafond, de houten overstekken, de betonvloer, het dubbeldeurkozijn en de hoogwaardige dakbedekking heeft Bouwbedrijf Dirks een stijlvol en functioneel buitenverblijf gerealiseerd. De bewoners kunnen nu genieten van een veelzijdige ruimte die hen in staat stelt om het hele jaar door te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Project in beeld

Advies voor uw project?

Vergroting ten behoeve van het woongenot in Nijeveen

In de plaats Nijeveen werd een verbouwing uitgevoerd door ons die de charme van de bestaande woning wist te behouden, terwijl er tegelijkertijd een nieuw hoofdstuk aan werd toegevoegd.

Het project begon met de plaatsing van een nieuwe woning achter de bestaande woning, met daarbij de architectuur en stijl van het oorspronkelijke huis in stand te houden. De toevoeging van de nieuwe woning zorgde voor een harmonieuze uitbreiding van het geheel, met een perfecte balans tussen oud en nieuw.

Om de ruimte en functionaliteit te vergroten, werden er twee prachtige dakkapellen op de woning geplaatst. Deze dakkapellen brachten niet alleen meer licht en ruimte in de kamers, maar voegden ook meer karakter toe aan de gevel.

Een ander opvallend kenmerk van dit project was de keuze voor houten deurkozijnen. Deze traditionele elementen gaven de woning een warm en authentiek gevoel, terwijl ze tegelijkertijd duurzaamheid en kwaliteit waarborgden.

Het metselwerk werd uitgevoerd in het klassieke kettingverband, een ouderwets verband dat een tijdloze uitstraling creëert. Dit ambachtelijke werk zorgde voor een prachtige gevel. Het bovenste deel van de buitenmuur werd afgewerkt met stucwerk in een zorgvuldig gekozen kleur. Dit gaf de woning een eigentijdse uitstraling en vormde een mooi contrast met het traditionele metselwerk.

Tot slot werden oude aangekochte dakpannen gemonteerd op de nieuwe woning. Door dit subtiele detail behield de woning de karakteristieke uitstraling van het geheel.

Het resultaat van dit project was een prachtig samenspel tussen oud en nieuw, waarbij de oorspronkelijke woning nieuw leven werd ingeblazen en een harmonieuze uitbreiding ontstond. Dankzij het vakmanschap en de toewijding van Bouwbedrijf Dirks genieten de bewoners nu van een unieke woning die voldoet aan al hun wensen en behoeften.

Project in beeld

Advies voor uw project?

Schuur in Staphorst

In Staphorst zijn we als Bouwbedrijf Dirks druk bezig met de bouw van een schuur. Bij de constructie van de binnenmuren is gekozen voor kalksteen velling blokken. Deze natuurlijke en duurzame blokken voegen een authentiek karakter toe aan het interieur van de schuur.

Voor de buitenkleding van de schuur is gekozen voor zweets rabat. Dit bekledingsmateriaal biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar voegt ook een landelijk en traditioneel element toe aan de buitenkant van de schuur. Het dak van de schuur is voorzien van sandwich panelen, gecombineerd met traditionele dakpannen. Dit resulteert in een solide en goed geïsoleerd dak dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Bij de keuze van de kozijnen is er gekozen voor kunststof buitenkozijnen. Deze kozijnen bieden een uitstekende isolatie, zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Ze dragen bij aan de energie-efficiëntie en het comfort van de schuur, terwijl ze tegelijkertijd een strakke en moderne uitstraling geven.

Twee keer een overhead deur is in de schuur geplaatst om een gemakkelijke toegang tot de ruimte te bieden. Deze deuren zijn functioneel, betrouwbaar en passen perfect bij de praktische behoeften van de schuur.

Project in beeld

Ook bouwplannen?

Aanbouw Wolvega

Aanbouw uitgevoerd door Bouwbedrijf Dirks in Wolvega.

Project wordt later toegelicht.

Project in beeld

Ook verbouwplannen?

Vijf appartementen in binnenstad van Meppel

In het hart van de binnenstad van Meppel heeft Bouwbedrijf Dirks een bijzonder project voltooid: de realisatie van vijf prachtige appartementen. Dit project heeft een harmonieus samenspel tussen modern comfort en historische charme tot stand gebracht, waardoor een unieke woonervaring is gecreëerd.

Op de begane grond van het gebouw is appartement 1 en 2 gevestigd. Deze ruime appartementen bieden bewoners het gemak van gelijkvloers wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de levendige straten van de binnenstad.

Op de eerste verdieping bevinden zich appartement 3 en 4. Deze appartementen bieden een stijlvolle en comfortabele leefruimte met een vleugje privacy. Bewoners kunnen genieten van het uitzicht op de levendige omgeving vanuit hun ruime appartement.

Het hoogtepunt van het gebouw is appartement 5, gelegen op de tweede verdieping. Dit appartement is voorzien van een groot dakterras, waardoor bewoners kunnen genieten van een adembenemend uitzicht over de historische binnenstad.

Alle appartementen zijn uitgerust met kunststof buitenkozijnen, die niet alleen duurzaam en onderhoudsarm zijn, maar ook een moderne uitstraling hebben die naadloos past bij de omgeving. De binnenwanden van de appartementen zijn sausklaar opgeleverd, waardoor bewoners de vrijheid hebben om hun persoonlijke stijl en smaak tot uiting te laten komen in hun nieuwe thuis.

Bovendien zijn in elk appartement dezelfde badkamer en WC gemonteerd, die zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen en eigentijds design. Deze ruimtes bieden comfort, functionaliteit en een oase van ontspanning in het bruisende stadscentrum.

Daarnaast beschikken alle appartementen over hetzelfde keukenblok, dat zorgvuldig is geïnstalleerd met oog voor detail en functionaliteit. De keukens zijn uitgerust met moderne apparatuur en bieden voldoende ruimte om culinaire hoogstandjes te creëren.

Project in beeld

Ook verbouwplannen?

Stukadoor boerderij Rouveen

Stukadoor werk uitgevoerd in oude boerderij. De beneden verdieping is geheel gestukadoord.

Wil je Bouwbedrijf Dirks inzetten om je woning te stukadoren. Laat ons dan vrijblijvend weten.

Project in beeld

Ook verbouwplannen?