Schuur in Staphorst

Schuur bouw uitgevoerd door Bouwbedrijf Dirks in Staphorst.

Project wordt later toegelicht en is in aanbouw.

Project in beeld

Ook bouwplannen?

Aanbouw Wolvega

Aanbouw uitgevoerd door Bouwbedrijf Dirks in Wolvega.

Project wordt later toegelicht.

Project in beeld

Ook verbouwplannen?

Vijf appartementen in aanbouw in Meppel

Als Bouwbedrijf Dirks ondersteunen we bij de aanbouw van vijf appartementen in aanbouw in Meppel.

Fundering en de begane grond vloer is door Bouwbedrijf Dirks gerealiseerd tot nu toe.

Project wordt later aangevuld.

Project in beeld

Ook verbouwplannen?

Stukadoor boerderij Rouveen

Stukadoor werk uitgevoerd in oude boerderij. De beneden verdieping is geheel gestukadoord.

Wil je Bouwbedrijf Dirks inzetten om je woning te stukadoren. Laat ons dan vrijblijvend weten.

Project in beeld

Ook verbouwplannen?

Schoorsteenmantels plaatsen

Oude schoorstenen waarvan het lood aan vervanging toen was. Voor deze opdracht heeft Bouwbedrijf Dirks het lood vervangen.

Gedurende het project is er een loodvervanger geplaatst. Dit is stalen verzinkt, gepoedercoat en in kleur overgezet.

De nok vorsten zijn bij deze woning ook vernieuwd. Doordat het project goed voorbereid was is het binnen een week afgerond en opgeleverd.

Project in beeld

Ook verbouwplannen?

Volledige verbouwing woning in Hoogeveen

Bijna ieder vertrek is bij deze verbouwing in Hoogeveen aangepakt door ons als bouwbedrijf Dirks. Van de bijkeuken tot het plaatsen van een dakkapel om meer ruimte te creëren in de badkamer.

Nadat de woning gereed was om te verbouwen zijn er nieuwe dakramen geplaatst op de bovenverdieping. Ook is er een dakkapel geplaatst in de badkamer om zo meer ruimte creëren in de badkamer. De badkamer is daaropvolgend van A tot Z verbouwd.

Wij helpen bij de gehele verbouwing

Wij als Bouwbedrijf Dirks uit Staphorst hebben ook alles gestukadoord in eigen beheer. Dus de vertrekken op de benedenverdieping tot de kamers boven. Heb je hier behoefte aan als klant? Informeren vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De kamer en keuken beneden in deze woning in Hoogeveen is nu hetzelfde vertrek. Hierdoor is er meer ruimte en rust in de woning aangebracht. Om dit te realiseren is er tijdens de verbouwing een muur verwijderd uit de woning.

Om een goede doorgang te creëren tussen de hal en de keuken/kamer zijn er dubbele binnendeuren geplaatst.

Op de beneden verdieping is tevens een nieuw toilet gerealiseerd. Dit inclusief het tegelwerk. Als afsluiter is er een garderobe gerealiseerd in de hal.

Bekijk hier beneden de verbouwde woning.


Review van klant verbouwing woning uit Hoogeveen

Op een nieuwjaarsborrel in de buurt, het visitekaartje van Dirks bouwbedrijf gekregen van een heel tevreden klant. “Als we Dirk er niet bij hadden gehad hadden we het nooit zo voor elkaar gekregen”. Onze nieuwsgierigheid was gewekt. Dus wij een afspraak gemaakt met Dirk en na een paar prettige gesprekken zijn wij uiteindelijk ook in zee gegaan met Dirks bouwbedrijf voor de totale verbouwing van ons huis.

Alles is in heel goed overleg gegaan. Dirk luistert, snapt precies wat de klant bedoeld en geeft goed advies. Zo fijn dat hij het allemaal regelt. Allereerst het slopen van muren, schoorsteen, badkamer enz. en
hierbij zorgen voor de nodige containers tot de wederopbouw van alles. Het prachtige betegelen en installeren van de badkamer en toilet, het leggen van onze mooie vloer, de dakkapel, nieuwe dakramen, het stukadoren van bijna het hele huis tot het regelen van de installateur. Je kan het niet bedenken of Dirk regelt het. Het is echt ontzorgen.

Professionele, allround vakmensen en harde werkers. Van badkamer tot wanden, vloeren enzovoort. Het totale pakket.

Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat en bedanken Dirk en zijn team voor de prettige samenwerking! Dirk en partners hebben ervoor gezorgd dat er weer een zeer tevreden klant bij is!


Project van begin tot eind in beeld


Ook verbouwplannen?

Overkapping met schuur bij fabriekswoning in Staphorst

De wens van de klant was duidelijk. Een overkapping met een schuur als verlening van de woonkamer. Met douglas hout is deze overkapping met schuur bij de fabriekswoning in Staphorst gebouwd.

De fundering van de overkapping is met betonnen elementen gerealiseerd. Daaropvolgend is met douglas hout het frame gerealiseerd. Doordat de overkapping een lange lengte heeft en de kans op doorbuigen hierdoor aanwezig is, is er besloten om een ijzeren balk bovenop het dak te monteren.

De schuur is voorzien van een deur met meerdere sloten, zodat het door de klant als berging gebruikt kan worden. Ook de installatie (door een partner aangelegd) weggewerkt zodat de kabels niet in het zicht zijn.

Het dak is gelegd door Tytane. De leverancier van EPDM in Nederland en een product met een lange levensduur.

Wil jij ook een overkapping? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Project in beeld

Advies voor uw project?

Montage dakkapel bij bestaande woning

Voor deze klant is er een montage uitgevoerd van een dakkapel om zo meer ruimte te creëren in de woning.

De woning had te weinig ruimte en daaropvolgend is er besloten om een dakkapel te plaatsen. Deze is geplaatst op de tweede verdieping.

Deze dakkapel zorgt voor meer licht en ruimte om zo een extra kamer te creëren. De buitenkant is van kunststof en hierdoor onderhoudsvrij.

De dakkapel is in twee dagen geplaatst.

Project in beeld

Advies voor uw project?

Verbouwing kamer en keuken in Staphorst

In mei zijn we begonnen met de verbouwing en keuken in Staphorst. Hierbij is het geheel van A tot Z aangepakt door bouwbedrijf Dirks.

In dit verbouw project zijn diverse werkzaamheden te doen. Er is een nieuw geïsoleerde betonvloer gestort. Ook is de voorzetwand geïsoleerd en het plafond uitgevlakt en tevens ook geïsoleerd in deze woning in Staphorst.

Ook zijn de houten kozijnen uit de woning verwijderd en in plaats hiervan de kunststof kozijnen geplaatst.

In de keuken en kamer is er een nieuwe tegelvloer gelegd om zo nieuwe en frisse uitstraling te krijgen. Tevens zorgt deze tegelvloer voor een efficiente warmtedoorstroming.

De wanden en het plafond zin gestuct zodat het direct gereed is om te sauzen. Alles is strak en volledig afgewerkt.

Binnendeur is in een stalen look geplaatst.

Project in beeld

Advies voor uw project?

Nieuwbouw woning in Staphorst in aanbouw

Begin dit jaar zijn we begonnen met de bouw van deze nieuwbouw woning inStaphorst. Van calculatie tot uitvoering. Dit gebaseerd op basis van het bestaande plan.

De nieuwbouw woning is voorzien van houten kozijnen en een sporenkap. Dit om zo een kwalitatieve uitstraling van de woning. De boeidelen en buitenplafond is door het gebruik van aluminium onderhoudsvrij.

Ook is deze woning in Staphorst straks voorzien van een dakkapel voor meer ruimte en licht in de badkamer.

Buitengevel is geheel voorzien van metselwerk. Alle bouwwerkzaamheden omtrent deze woning zijn in eigen beheer.

Project in beeld

Advies voor uw project?