Verbouw woning in Hoogeveen

De woning die verbouwd is stamt uit de jaren 1970. De hele woning is van boven naar beneden verbouwd en overal na geïsoleerd. De woning is voorzien van een nieuwe installatie en vloerverwarming.

De woning word verwarmd met een luchtwarmtepomp waardoor er geen gas meer gebruikt wordt en dus het gas afgesloten is.

De woning heeft een moderne uitstraling gekregen door alle wanden en plafonds glad gestukadoord zijn.

Klant aan het woord

“Voor de verbouwing, modernisering en uitbreiding van onze Jaren ‘70 woning in Hoogeveen heeft Bouwbedrijf Dirks niet alleen het werk uitgevoerd, maar ook de coördinatie van de hele verbouwing van ons overgenomen. Met zijn netwerk van vakkundige partners, zijn pro-actieve en oplossingsgerichte aanpak is de verbouwing niet alleen veel sneller gegaan maar is ook het eindresultaat completer en van een hoger niveau dan wij hadden verwacht.

Gedurende het hele project was er regelmatig contact waarbij niet alleen problemen werden besproken, maar ook direct oplossingen werden aangedragen, en eventuele verbeteringen aan het ontwerp werden voorgesteld. Dit heeft geresulteerd in een huis wat niet alleen aan onze eigen wensen en verwachtingen voldoet, maar ook aan alle eisen die gesteld worden aan een moderne en klimaatvriendelijke woning.”

Wat voor werkzaamheden zijn uitgevoerd?

  1. Realisatie uitbouw

  2. Realisatie binnenkamer

Het resultaat

Advies voor uw project?