Werkzaamheden

Onze passie voor bouw merkt u in het resultaat, uw bouwproject verdient de aandacht van een professioneel vakman.

Ook steekt Bouwbedrijf Dirks veel energie in behoud van kwaliteit en uitstraling, dankzij onze vakkundige kennis geniet u jarenlang van het vakwerk.

Nieuwbouw

Een vrijstaande of halfvrijstaande woning laten bouwen? Bij uw nieuwbouw project heeft u veel wensen en natuurlijk wilt u die graag gerealiseerd zien. In eerste instantie zullen wij het project met u doorspreken om te achterhalen aan welke wensen het moet voldoen. Bouwbedrijf Dirks bouwt uw woning op maat!

Verbouw

Uw authentieke woning renoveren? Bouwbedrijf Dirks heeft ruime ervaring in het restaureren van gemeentelijke- en rijks monumentale panden. Al deze projecten voeren wij uit met veel vakkennis.

Renovatie

Bouwbedrijf Dirks kan verbouw- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren bij bedrijf en particulier. Wilt u het huis compleet verbouwen of wilt u alleen een deur vervangen? Voor een grote of een kleine verbouwing bent u bij Bouwbedrijf Dirks aan het juiste adres. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en gaan we voor de beste oplossing. Tijdens de verbouwing zullen wij ervoor zorgen dat u normaal door kunt gaan met de dagelijkse bezigheden. Bij ieder bouwproject komt u op de eerste plaats!

Wat vinden klanten van Dirks?

“Met zijn netwerk van vakkundige partners, zijn pro-actieve en oplossingsgerichte aanpak is de verbouwing niet alleen veel sneller gegaan maar is ook het eindresultaat completer en van een hoger niveau dan wij hadden verwacht.”

Afgeronde projecten