Vijf appartementen in binnenstad van Meppel

In het hart van de binnenstad van Meppel heeft Bouwbedrijf Dirks een bijzonder project voltooid: de realisatie van vijf prachtige appartementen. Dit project heeft een harmonieus samenspel tussen modern comfort en historische charme tot stand gebracht, waardoor een unieke woonervaring is gecreëerd.

Op de begane grond van het gebouw is appartement 1 en 2 gevestigd. Deze ruime appartementen bieden bewoners het gemak van gelijkvloers wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de levendige straten van de binnenstad.

Op de eerste verdieping bevinden zich appartement 3 en 4. Deze appartementen bieden een stijlvolle en comfortabele leefruimte met een vleugje privacy. Bewoners kunnen genieten van het uitzicht op de levendige omgeving vanuit hun ruime appartement.

Het hoogtepunt van het gebouw is appartement 5, gelegen op de tweede verdieping. Dit appartement is voorzien van een groot dakterras, waardoor bewoners kunnen genieten van een adembenemend uitzicht over de historische binnenstad.

Alle appartementen zijn uitgerust met kunststof buitenkozijnen, die niet alleen duurzaam en onderhoudsarm zijn, maar ook een moderne uitstraling hebben die naadloos past bij de omgeving. De binnenwanden van de appartementen zijn sausklaar opgeleverd, waardoor bewoners de vrijheid hebben om hun persoonlijke stijl en smaak tot uiting te laten komen in hun nieuwe thuis.

Bovendien zijn in elk appartement dezelfde badkamer en WC gemonteerd, die zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen en eigentijds design. Deze ruimtes bieden comfort, functionaliteit en een oase van ontspanning in het bruisende stadscentrum.

Daarnaast beschikken alle appartementen over hetzelfde keukenblok, dat zorgvuldig is geïnstalleerd met oog voor detail en functionaliteit. De keukens zijn uitgerust met moderne apparatuur en bieden voldoende ruimte om culinaire hoogstandjes te creëren.

Project in beeld

Ook verbouwplannen?