Vergroting ten behoeve van het woongenot in Nijeveen

In de plaats Nijeveen werd een verbouwing uitgevoerd door ons die de charme van de bestaande woning wist te behouden, terwijl er tegelijkertijd een nieuw hoofdstuk aan werd toegevoegd.

Het project begon met de plaatsing van een nieuwe woning achter de bestaande woning, met daarbij de architectuur en stijl van het oorspronkelijke huis in stand te houden. De toevoeging van de nieuwe woning zorgde voor een harmonieuze uitbreiding van het geheel, met een perfecte balans tussen oud en nieuw.

Om de ruimte en functionaliteit te vergroten, werden er twee prachtige dakkapellen op de woning geplaatst. Deze dakkapellen brachten niet alleen meer licht en ruimte in de kamers, maar voegden ook meer karakter toe aan de gevel.

Een ander opvallend kenmerk van dit project was de keuze voor houten deurkozijnen. Deze traditionele elementen gaven de woning een warm en authentiek gevoel, terwijl ze tegelijkertijd duurzaamheid en kwaliteit waarborgden.

Het metselwerk werd uitgevoerd in het klassieke kettingverband, een ouderwets verband dat een tijdloze uitstraling creëert. Dit ambachtelijke werk zorgde voor een prachtige gevel. Het bovenste deel van de buitenmuur werd afgewerkt met stucwerk in een zorgvuldig gekozen kleur. Dit gaf de woning een eigentijdse uitstraling en vormde een mooi contrast met het traditionele metselwerk.

Tot slot werden oude aangekochte dakpannen gemonteerd op de nieuwe woning. Door dit subtiele detail behield de woning de karakteristieke uitstraling van het geheel.

Het resultaat van dit project was een prachtig samenspel tussen oud en nieuw, waarbij de oorspronkelijke woning nieuw leven werd ingeblazen en een harmonieuze uitbreiding ontstond. Dankzij het vakmanschap en de toewijding van Bouwbedrijf Dirks genieten de bewoners nu van een unieke woning die voldoet aan al hun wensen en behoeften.

Project in beeld

Advies voor uw project?