Schuur in Staphorst

In Staphorst zijn we als Bouwbedrijf Dirks druk bezig met de bouw van een schuur. Bij de constructie van de binnenmuren is gekozen voor kalksteen velling blokken. Deze natuurlijke en duurzame blokken voegen een authentiek karakter toe aan het interieur van de schuur.

Voor de buitenkleding van de schuur is gekozen voor zweets rabat. Dit bekledingsmateriaal biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar voegt ook een landelijk en traditioneel element toe aan de buitenkant van de schuur. Het dak van de schuur is voorzien van sandwich panelen, gecombineerd met traditionele dakpannen. Dit resulteert in een solide en goed geïsoleerd dak dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Bij de keuze van de kozijnen is er gekozen voor kunststof buitenkozijnen. Deze kozijnen bieden een uitstekende isolatie, zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Ze dragen bij aan de energie-efficiëntie en het comfort van de schuur, terwijl ze tegelijkertijd een strakke en moderne uitstraling geven.

Twee keer een overhead deur is in de schuur geplaatst om een gemakkelijke toegang tot de ruimte te bieden. Deze deuren zijn functioneel, betrouwbaar en passen perfect bij de praktische behoeften van de schuur.

Project in beeld

Ook bouwplannen?