Nieuwe overkapping/schuur in Geesbrug

In de plaats Geesbrug is een project gerealiseerd dat niet alleen praktische voordelen biedt, maar ook een prachtige toevoeging vormt aan de omgeving. Bouwbedrijf Dirks kreeg de uitdaging om een overkapping/schuur te creëren die zowel functioneel als esthetisch aansprekend is.

De overkapping is opgebouwd volledig met eiken gebinten, die een robuuste en natuurlijke uitstraling geven. Deze tijdloze elementen zijn zorgvuldig gekozen en vormen de basis van de constructie, waardoor duurzaamheid en stevigheid gegarandeerd zijn.

Om een warme en karakteristieke sfeer te creëren, zijn de plafonddelen van de overkapping eveneens voorzien van eikenhout. Deze authentieke houten delen voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar zorgen ook voor een aangename akoestiek en een gevoel van natuurlijke schoonheid.

De overkapping is voorzien van prachtige overstekken in het hout, waardoor er een beschutte buitenruimte ontstaat die het hele jaar door kan worden gebruikt. Deze details geven de overkapping een uitnodigend en stijlvol uiterlijk.

Een afgewerkte betonvloer in een smaakvolle antraciet kleur is gelegd in de overkapping. Deze vloer biedt niet alleen een solide basis, maar creëert ook een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de rest van het ontwerp.

Om een naadloze verbinding met de buitenomgeving te creëren, is er een dubbeldeurkozijn met zijlichten gemonteerd in de overkapping. Dit geeft niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar maakt het ook gemakkelijk om vanuit de overkapping naar de omringende tuin te gaan en te kijken.

Voor de dakafwerking is gekozen voor kwalitatieve EPDM dakbedekking. Deze duurzame en waterdichte oplossing beschermt de overkapping tegen alle weersomstandigheden, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een strak en verzorgd dakoppervlak.

Het resultaat van dit project is een prachtige overkapping/schuur die perfect past in de omgeving van Geesbrug. Met de eiken gebinten, het eiken plafond, de houten overstekken, de betonvloer, het dubbeldeurkozijn en de hoogwaardige dakbedekking heeft Bouwbedrijf Dirks een stijlvol en functioneel buitenverblijf gerealiseerd. De bewoners kunnen nu genieten van een veelzijdige ruimte die hen in staat stelt om het hele jaar door te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Project in beeld

Advies voor uw project?