Nieuwbouw woning in Nieuwveense landen

In de plaats Nijeveen werd een verbouwing uitgevoerd door ons die de charme van de bestaande woning wist te behouden, terwijl er tegelijkertijd een nieuw hoofdstuk aan werd toegevoegd.

In het Nieuwveense Landen (omgeving rond Meppel) heeft Bouwbedrijf Dirks een uniek nieuwbouwproject gerealiseerd. Deze vrijstaande woning is ontworpen met het idee van een schuurwoning, waarbij landelijke charme en moderne functionaliteit samenkomen.

De buitenkant van de woning is voorzien van een bijzondere buitenkleding: Ayous Channelsiding. Dit duurzame en esthetisch aantrekkelijke houten bekledingsmateriaal voegt een warme en natuurlijke uitstraling toe aan de gevel. Het zorgt voor een harmonieus samenspel met de omgeving en geeft de woning een karakteristiek uiterlijk.

Een opvallend kenmerk van deze woning is de overkapping, ondersteund door prachtige eiken gebinten. Deze gebinten vormen niet alleen een stevige constructie, maar voegen ook een authentiek en sfeervol element toe aan het exterieur. De combinatie van eikenhout en het schuurwoningconcept creëert een tijdloze en landelijke uitstraling die perfect past bij de omgeving.

Voor de verdiepingsvloer is gekozen voor een breedplaatvloer, een moderne en efficiënte oplossing. Deze vloerconstructie biedt stabiliteit, draagvermogen en geluidsisolatie. Het zorgt voor een solide basis voor de bovenverdieping van de woning, waarbij de functionaliteit en het comfort gewaarborgd worden.

Het resultaat van dit nieuwbouwproject in Nieuwveense Landen is een prachtige vrijstaande woning die de perfecte balans vindt tussen landelijke charme en eigentijdse functionaliteit. Met de Ayous Channelsiding als buitenkleding, de eiken gebinten bij de overkapping en de breedplaatvloer als verdiepingsvloer, heeft Bouwbedrijf Dirks een unieke en hoogwaardige woning gecreëerd. De bewoners kunnen nu genieten van een comfortabele en stijlvolle leefomgeving die naadloos aansluit bij hun wensen en de prachtige omgeving van Nieuwveense Landen.

Project in beeld

Advies voor uw project?