Aanbouw voor keuken en verbouw woning in Hoogeveen

In Hoogeveen heeft Bouwbedrijf Dirks een project voltooid: de aanbouw van een keuken en de verbouwing van een woning. Dit project heeft de woning nieuw leven ingeblazen en heeft gezorgd voor een moderne en functionele leefomgeving.

De aanbouw voor de keuken is zorgvuldig gerealiseerd. De nieuwe keuken biedt extra ruimte en is voorzien van moderne apparatuur en stijlvolle afwerking. Het resultaat is een keuken die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de bewoners, waar ze met plezier kunnen koken en samenkomen met familie en vrienden.

Naast de aanbouw van de keuken is ook de badkamer op de bovenverdieping van de woning volledig vernieuwd. Met hoogwaardige materialen en eigentijds design is er een badkamer gecreëerd die aan alle moderne eisen voldoet. De bewoners kunnen nu genieten van een luxe en stijlvolle badkamer ervaring.

Op de benedenverdieping is ook de WC vernieuwd, wat heeft bijgedragen aan de algehele vernieuwing van de woning. De nieuwe WC is niet alleen functioneel, maar ook eigentijds en smaakvol vormgegeven.

Gedurende de verbouwing heeft Bouwbedrijf Dirks ook stukadoorwerk uitgevoerd. Met vakmanschap en oog voor detail zijn de muren en plafonds glad en strak afgewerkt. Dit heeft gezorgd voor een verzorgde en moderne uitstraling van de gehele woning.

Bovendien is het installatiewerk van de woning volledig vernieuwd. Dit omvat onder andere de elektrische installatie, verwarmingssystemen en waterleidingen. Met aandacht voor energie-efficiëntie en veiligheid zijn deze essentiële aspecten van de woning geoptimaliseerd.

Project in beeld

Advies voor uw project?